Coaching

Loopbaancoaching

Zoek je naar een nieuwe stap in je carrière, maar weet je niet wat of waar te beginnen? Of zit je in een vervelende situatie in je huidige baan en moet je echt iets anders? Dan is Loopbaancoaching wat voor jou!

Ik help je met een op maat gesneden programma om tot inzichten te komen, keuzes te maken en actie te ondernemen. Samen puzzelen we naar de richting die belangrijk voor je is en waar jouw talenten optimaal benut worden.

 

Persoonlijke Coaching

Herken je dat? Het loopt anders dan je had verwacht of gehoopt. En vanuit een reflex reageer je. Later kijk je erop terug en denk je "shit, het gebeurde me weer". Kun je wel een beetje hulp gebruiken om de patronen die je belemmeren te doorbreken? Dan is Persoonlijke Coaching wat voor jou!

Ik help je met te onderzoeken wat er nou precies gebeurt. Samen zoeken we naar de mogelijke acties en gaan we oefenen om vanuit regie te handelen of de situatie te accepteren.

 

Voor Organisaties

Zit een medewerker niet meer op z'n* plek, maar weet diegene niet wat dan wel zijn plek is? Ervaar je veel weerstand bij een medewerker in veranderingen? Of merk je dat een medewerker uitgeblust is en 'niets meer wil'? Vaak zijn dit signalen dat een medewerker wel wat hulp kan gebruiken om weer regie te krijgen over zijn situatie.

Ik help mensen om weer regie te krijgen over de situatie en daarmee de keuzes te maken die voor hem èn de organisatie goed zijn. Het uitgangspunt daarbij is "IK OK, JIJ OK".

Samen bespreken we hoe we veiligheid, voortgang en afstemming vormgeven.

*Waar verwezen wordt naar zijn/hem lees je vanzelfsprekend ook andere geslachten. 

 

Prijzen coaching

  • Loopbaancoaching of Persoonlijke coaching
  • Sessies van 60-75 minuten
  • € 125,- incl. btw per sessie

Heb je nog vragen of wil je graag gecoacht worden? Vul dan onderstaand formulier in